Liikuntapalvelut

Liikuntatoimen tehtävänä on suunnitella ja kehittää lähiliikuntapaikkoja sekä kannustaa ja motivoida käyttämään niitä. Tavoite on herättää kuntalaisten kiinnostus arki- ja terveysliikuntaan sekä luoda valmiudet ottamaan vastuu omasta terveydentilasta ja elämäntavoista. Satakunnan liikuttavimman kunnan unelma on tavoittaa kaikki ikäryhmät ja koordinoida heille tasapuolisesti, tarpeiden ja toiveiden mukaan liikuntaneuvontaa, liikunnanohjausta ja ryhmäliikuntaa erityisryhmät huomioiden.

Liikuntatoimella on pitkät perinteet ja kestävät rakenteet paikallisesta yhteistyöstä niin kolmannen sektorin kumppanuuden kuin yhteisöjen ja yrittäjien kanssa. Liikuntakampanjoista, kuten haastepyöräily on jalostettu sosiaalista ja mukavaa. Kilpaurheilua tuetaan sekä välillisesti että suoraan avustuksin kuin myös kyläkuntansa liikuntaedellytyksiä kehittäviä kyläyhteisöjä.

KORONARAJOITUKSET POISTUVAT (8.9.2021 lähtien)

kaikista liikuntapalvelujen ohjausryhmistä eli ohjauksiin vapaapääsy. Edelleen käytössä opitut hygieniaohjeet (käsien pesu, käsidesit). Vaikka turvaväli -vaatimus poistui, etäisyyksiä pyritään pitämään ja elämään “väljästi”. Myös kuntosalin sähköinen varausjärjestelmä poistuu käytöstä.

 

Liikuntapaikat 
Käyttövuorot
->  Palloilusali & Karviasali & Yhtenäiskoulun liikuntasali 
Lentopallopuulaaki –> Lentopallopuulaaki 2020 2021–> Otteluohjelma –> sarjatilanne
     

Haastepyöräily 2021

Mobiilisovellutuksen ohjeet
Reaaliaikainen kuntaranking
Pyöräilypassi 2021
Kirjauskalenteri

Karvian haastepyöräilyn facesivu

                                                                                                     

Lisätietoja liikuntapalveluista antavat                                                                Syketreeni (video)
Liikuntasihteeri Sirpa Ala-Rämi p. 044 7727 402                                              Syketreeni ohjeet                                                         

liikuntaneuvoja Tiina Koski p. 040 7035618                                                    Kotitreeni – Kuminauhajumppa (video)
Paikalla kuntosalilla ma-to                                                                              Terveyskioskin lainavälineet