Liikuntapalvelut

Liikuntatoimen tehtävänä on suunnitella ja kehittää lähiliikuntapaikkoja sekä kannustaa ja motivoida käyttämään niitä. Tavoite on herättää kuntalaisten kiinnostus arki- ja terveysliikuntaan sekä luoda valmiudet ottamaan vastuu omasta terveydentilasta ja elämäntavoista. Satakunnan liikuttavimman kunnan unelma on tavoittaa kaikki ikäryhmät ja koordinoida heille tasapuolisesti, tarpeiden ja toiveiden mukaan liikuntaneuvontaa, liikunnanohjausta ja ryhmäliikuntaa erityisryhmät huomioiden.

Liikuntatoimella on pitkät perinteet ja kestävät rakenteet paikallisesta yhteistyöstä niin kolmannen sektorin kumppanuuden kuin yhteisöjen ja yrittäjien kanssa. Liikuntakampanjoista, kuten haastepyöräily on jalostettu sosiaalista ja mukavaa. Kilpaurheilua tuetaan sekä välillisesti että suoraan avustuksin kuin myös kyläkuntansa liikuntaedellytyksiä kehittäviä kyläyhteisöjä.

KUNTOSALIT AVOINNA ILMAN AJANVARAUSTA

Karvian kuntosalit ovat käytössä ilman ajanvarausta, mutta toimimme edelleen terveysturvallisesti. Tämä tarkoittaa, että tilojen ja pintojen puhdistamista jatketaan tehostetusti. Asiakkaita pyydetään huolehtimaan käsien pesusta ja etäisyyksien ylläpitämisestä. Kuntosali ei ole pienten lasten paikka ja siksi emme myy kortteja pääsääntöisesti alle 15 vuotiaille. Lähellä ikärajaa olevat nuoret voivat käydä salilla aikuisen huoltajansa kanssa. Toistuvista rikkomuksista, kulkuoikeus voidaan sulkea

 

Harrastetilojen käyttövuorot 2022-2023
Karviatalo palloilusali       Karviatalo Karviasali        Karvitalo harrastetila 1       Karviatalo harrastetila 2
Opinpolun liikuntasali      Olohuone Willi Wekara     Olohuone musiikkiluokka   Nuorisotilat 


Lentopallopuulaaki –> Lentopallopuulaaki 2020 2021–> Otteluohjelma –> sarjatilanne
     

Siirry sivulle TALVILIIKKUJA – KAMPANJA

Karvian haastepyöräilyn facesivu

                                                                                                     

Lisätietoja liikuntapalveluista antavat                                                                Syketreeni (video)
Liikuntasihteeri Sirpa Ala-Rämi p. 044 7727 402                                              Syketreeni ohjeet                                                         

liikuntaneuvoja Tiina Koski p. 040 7035618                                                    Kotitreeni – Kuminauhajumppa (video)
Paikalla kuntosalilla ma-to                                                                              Terveyskioskin lainavälineet