Liikuntapalvelut

Liikuntatoimen tehtävänä on suunnitella ja kehittää lähiliikuntapaikkoja sekä kannustaa ja motivoida käyttämään niitä. Tavoite on herättää kuntalaisten kiinnostus arki- ja terveysliikuntaan sekä luoda valmiudet ottamaan vastuu omasta terveydentilasta ja elämäntavoista. Satakunnan liikuttavimman kunnan unelma on tavoittaa kaikki ikäryhmät ja koordinoida heille tasapuolisesti, tarpeiden ja toiveiden mukaan liikuntaneuvontaa, liikunnanohjausta ja ryhmäliikuntaa erityisryhmät huomioiden.

Liikuntatoimella on pitkät perinteet ja kestävät rakenteet paikallisesta yhteistyöstä niin kolmannen sektorin kumppanuuden kuin yhteisöjen ja yrittäjien kanssa. Liikuntakampanjoista, kuten haastepyöräily on jalostettu sosiaalista ja mukavaa. Kilpaurheilua tuetaan sekä välillisesti että suoraan avustuksin kuin myös kyläkuntansa liikuntaedellytyksiä kehittäviä kyläyhteisöjä.

KUNTOSALIT AVOINNA ILMAN AJANVARAUSTA
Karvian kuntosalit ovat 28.2.2022 lähtien käytössä ilman ajanvarausta, mutta toimimme edelleen terveysturvallisesti. Tämä tarkoittaa, että tilojen ja pintojen puhdistamista jatketaan tehostetusti. Asiakkaita pyydetään huolehtimaan käsien pesusta ja etäisyyksien ylläpitämisestä. Vaikka rajoitukset on purettu, ovat tartuntatautilain hygieniavaatimuksia ja -velvoitteita koskevat pykälät yhä voimassa aina 30.6.2022 asti. Kuntosaliin on tullut asiakkaiden pyynnöstä uusi kuntopyörä, käyhän testaamassa. Lämmittelylaitteet on siirretty samaan kulmaan t. liikuntasihteeri

Liikuntapaikat 

Neva-Lylyn kierros Karviassa

 


Käyttövuorot
->  Palloilusali & Karviasali & Yhtenäiskoulun liikuntasali 
Lentopallopuulaaki –> Lentopallopuulaaki 2020 2021–> Otteluohjelma –> sarjatilanne
     

Siirry sivulle TALVILIIKKUJA – KAMPANJA

 

Karvian haastepyöräilyn facesivu

                                                                                                     

Lisätietoja liikuntapalveluista antavat                                                                Syketreeni (video)
Liikuntasihteeri Sirpa Ala-Rämi p. 044 7727 402                                              Syketreeni ohjeet                                                         

liikuntaneuvoja Tiina Koski p. 040 7035618                                                    Kotitreeni – Kuminauhajumppa (video)
Paikalla kuntosalilla ma-to                                                                              Terveyskioskin lainavälineet