Karviassa asuminen on viihtyisää, turvallista ja mukavaa!

Rakentaminen

Rakentamisen sivustolta löydät tietoa Karvian kunnan rakennusvalvonnasta sekä ohjeistusta rakentamiseen. Rakennusalan yrittäjät löydät yritysrekisteristä!

Kaavoitus ja tontit

Keskusta-alueen palveluiden läheisyyteen on vanhojen, jo asutettujen alueiden lisäksi kaavoitettu uusia asuinalueita. Tietoa kaavoituksesta ja vapaina olevista rakennuspaikoista lisätään sivustolle lähiaikoina.

Myytävät asunnot

Karvian kunta ei toimi kiinteistönvälittäjänä, mutta pyrkii mahdollisuuksien mukaan saattamaan talojaan myyvät ja ostamassa olevat henkilöt yhteen. Yksityisten henkilöiden tai yritysten myymiä taloja ja tontteja kerätään tälle sivustolle. Ilmoitathan kunnan neuvontaan, mikäli olet myymässä taloasi!

Vapaita vuokra-asuntoja voi tiedustella kunnanjohtaja Tarja Hosiasluomalta puhelimitse (0400221900) tai sähköpostitse tarja.hosiasluoma@karvia.fi

Tekniset palvelut

Kunnan teknisen toimen tarjoamia palveluita ovat vesi- ja viemärilaitos, katujen ja yksityisteiden sekä yleisten alueiden hoito, kiinteistötoimi sekä kunnan rakentamis- ja rakennuttamistehtävät.

Vuokrattavat asunnot

Karvian kunnan kokonaan omistama Kiinteistöosakeyhtiö Karvian vuokratalot vuokraa vuokra-asuntoja, joita yhteensä on 135 kpl:tta. Asuntojen koot vaihtelevat yksiöistä, 30 m2 asunnoista aina kolmioihin 87 m2. Uudemmissa asunnoissa on myös oma sauna, muutoin se sijaitsee taloyhtiössä. Kaikki asunnot sijaisevat keskustaajaman lähistöllä. Vapaita vuokra-asuntoja voi tiedustella kunnanjohtaja Tarja Hosiasluomalta puhelimitse tai sähköpostitse. Tiedustele myös muita vapaita vuokra-asuntoja. Asuntohakemuksia saa Kunnantalon neuvonnasta ja ne voi myös palauttaa siihen.
Kiinteistöosakeyhtiö Karvian Vuokratalot
Tarja Hosiasluoma
Puh: 0400 221 900
Email: tarja.hosiasluoma@karvia.fi