Karvian kunnan vesilaitoksen asiakkaita on pyydetty kuntatiedotteen sekä asiakkaiden koteihin jaetun ohjeen mukaisesti lähettämään tekstiviestillä asiakkaan yhteystiedot tekniseen toimeen, jotta voimme päivittää yhteystiedot. Tietoja on saatu jo paljon, mutta edelleen monien tiedot on päivittämättä. Puhelinnumero ilmoitetaan vesilaitoksen liittymäsopimuksen tekemisen yhteydessä, mutta puhelinnumerot voivat vaihtua ajan saatossa, tästä syystä päivitämme tietoja.

Vesilaitoksen asiakkaille voidaan lähettää tekstiviestillä tietoa esim. häiriötilanteista tai vesilaitoksen muista ajankohtaisista asioista. Tästä syystä on tärkeää, että puhelinnumerot saadaan kaikilta asiakkailta. Numeroita käytetään vain vesilaitoksen tärkeiden tietojen lähettämiseen.

Mikäli vielä et ole tietojasi päivittänyt, lähetäthän nimesi, osoitteesi ja matkapuhelinnumerosi nopeasti numeroon 040 352 4476!

Vesilaitoksen vedenpaineen korotuksen toteuttaminen siirtyy vielä eteenpäin, koska asiakastietoja puuttuu edelleen paljon, eikä läheskään kaikkia asiakkaita saada tavoitettua.

Kiitos tietonsa jo päivittäneille! 🙂